16-05-2024

Ronde tafel sessie Mobiliteitshubs: Van strategie tot straatsteen

Donderdag 16 mei - Utrecht | In deze ronde tafel sessie gaan we samen met u het gesprek aan over diverse fases in het realiseren van mobiliteitshubs. We delen kennis en gaan in op diverse uitdagingen.
illustratie van mobiliteitshub met trein

Locatie: Bar beton op Utrecht Centraal
Datum: 16 mei 2024
Tijd van 10:00 tot 12:30 uur

U heeft de wens om een mobiliteitshub te ontwerpen en realiseren. Het initiatief is al genomen en het voortraject heeft al plaatsgevonden, de eisen en wensen zijn bekend. Nu is het zaak dat dit ruimtelijk wordt uitgewerkt. U wilt een mobiliteitshub die meerwaarde levert, op de juiste plek staat en goed bereikbaar en vindbaar is. Ook zijn er wensen voor bepaalde voorzieningen of modaliteiten binnen de hub.

Wij ondersteunen u in het gehele ontwerp-en realisatietraject. Zo kunt u een mobiliteitshub realiseren die comfortabel en efficiënt is en bovenal goed functioneert. Comfort en beleving staan voor reizigers hoog in het vaandel. Voor de gehele reis staat kwalitatief goed en hoogwaardig OV centraal. U wilt een locatie ontwikkelen die toekomstbestendig is en mee kan bewegen met de ontwikkelingen die voortkomen uit de energie- en mobiliteitstransitie. Een locatie met een eigen identiteit, die herkenbaar is en past binnen de regio, maar zich ook op landelijk niveau weet te onderscheiden van andere hubs.

Bent u nog niet tot het voortraject gekomen, maar heeft u wel de wens om een mobiliteitshub te realiseren? Dan helpen wij u ook graag met het opstellen van de eisen en wensen, het maken van een conceptontwerp of een programma van Eisen. Het is dan handig om in het vervolg een overzicht te hebben waar u staat in het proces en wat er nog komen gaat vanuit strategie naar ontwerp tot realisatie.

undefined

Jarkovan Nunen

Als inhoudelijk gedreven projectmanager heeft Jarko mobiliteitshubs, van strategie tot en met realisatie, tot een goed einde gebracht. Hij is hét aanspreekpunt voor de opdrachtgever als het gaat om projecten in de mobiliteitstransitie. Om zo onze samenleving bereikbaar en leefbaar te houden!

undefined

SimonKrikken

Als gedreven consultant houdt Simon zich bezig met het ontwikkelen van diverse mobiliteitshubs. Hij vindt het belangrijk dat mobiliteitshubs bijdragen aan een duurzame en bereikbare leefomgeving, zodat zowel steden als landelijk gebied leefbaar worden en blijven.

jarko van nunen profielfoto

Door samen met stakeholders een hub met gebiedsontwikkeling op te pakken én hierbij digitale tools in te zetten, ontwerpen we integraal en vernieuwend.

Jarko van NunenProjectmanager

Meld u hier aan

Meer weten of een vraag over mobiliteitshubs? - Neem contact op met onze mobiliteits experts

Meer weten of een vraagover mobiliteitshubs?

Neem contact op met onze mobiliteits experts

Language is changing...