21-07-2022

Marije Hulshof derde lid Raad van Bestuur

De Raad van Commissarissen van Royal HaskoningDHV heeft Marije Hulshof per 19 juli benoemd tot derde lid van de Raad van Bestuur. Haar focus zal liggen op de uitvoering van de Stronger25-strategie van het bedrijf.
Voorzitter van de Raad van Commissarissen Peter Blauwhoff over de benoeming: “In dialoog met de Raad van Bestuur zijn we tot de conclusie gekomen dat er meer tijd en aandacht op directieniveau nodig is om de strategie-executie van Stronger25 aan te sturen. Daarom hebben we Marije Hulshof benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Met haar trackrecord en ervaring is zij een aanvulling voor de Raad van Bestuur en zal zij het bedrijf helpen meer impact te creëren.”

Marije Hulshof is in 2012 in dienst getreden bij Royal HaskoningDHV, na eerdere functies bij Berenschot en het Ministerie van Economische Zaken. De afgelopen zes jaar was ze Global Director Industry & Buildings en breidde ze met succes de diensten van de business line uit in de industrie, de bouw, de energietransitie en de datacenters.

Onze Stronger25-strategie richt zich op het vergroten van onze waarde voor onze klanten, de samenleving en onze medewerkers: ‘Enhancing Society Together’. Ik vind het een eervolle en fantastische opgave me hieraan te mogen wijden.

Marije HulshofLid Raad van Bestuur
Royal HaskoningDHV’s Raad van Bestuur is nu als volgt samengesteld:

Erik Oostwegel (CEO)
Jasper de Wit (CFO)
Marije Hulshof
Suzette Schreuder - Corporate communications manager

SuzetteSchreuder

Corporate communications manager

Language is changing...