31-10-2022

Sabine Bink genomineerd voor de Young Captain Award

Sabine Bink, Director Project Management & Consultancy, is genomineerd voor de Young Captain Award. De jury kent deze prijs jaarlijks toe aan een getalenteerde businessleider onder de 40 jaar, die opvalt wegens durf en daadkracht. De award wordt dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt.
Sabine Bink genomineerd voor de Young Captain Award
Volgens de jury van de Young Captain Award heeft Sabine met haar “can do” mentaliteit zich in de afgelopen negen jaar binnen Royal HaskoningDHV laten zien als een energieke leider, met oog voor mens en resultaat. Zij zien dat ze gefocust is op vooruitgang.

Ik zie mijn nominatie als een unieke kans om het ingenieursvak verder op de kaart te zetten. De klimaatproblemen en grondstoffenschaarste vragen om nieuwe technische oplossingen die gepaard moeten gaan met sociale innovatie en het terugdringen van ongelijkheid. Daar zet ik mij voor in!

Sabine BinkDirector Project Management & Consultancy
Volgens de jury komt de drive om een positieve impact te maken op haar omgeving, in combinatie met haar verbindend vermogen, strategisch inzicht en besluitvaardigheid, goed van pas in haar rol als verantwoordelijke voor één van de meest complexe en voor de internationale industrie opererende teams binnen het bedrijf.

Op 21 november vindt de feestelijke uitreiking plaats. De organisatie wil met de jaarlijkse toekenning van de Young Captain Award de aankomende generatie beslissers, van het toonaangevende Nederlandse bedrijfsleven, in een vroege fase van hun carrière onder publieke aandacht brengen.
Persvragen  - Neem contact op met ons Media team

Persvragen

Neem contact op met ons Media team

Language is changing...