Help onze opdrachtgevers bij het werken met de Omgevingswet

De Omgevingswet zorgt voor een verschuiving in de benadering van de fysieke leefomgeving en de schaarse openbare ruimte in Nederland. De wet biedt heldere regels en efficiëntere procedures en opent de deur naar een nieuwe manier van werken, waarin initiatief, participatie en lokaal maatwerk centraal staan. Wij onderscheiden ons doordat we alles in huis hebben en integraal aan onze klanten aanbieden. Altijd betrokken, vanuit de regio’s zelf.
Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
Collega's die overleggen
Wij zijn op zoek naar professionals die hieraan een bijdrage willen leveren. Van juristen en planologen tot adviseurs op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, milieu en omgeving, duurzaamheid en omgevingsmanagement. Jij bent nodig om een bijdrage te leveren aan de transities in Nederland en de implementatie van de Omgevingswet tot een succes te maken.

De Omgevingswet raakt alles: overheden, bedrijven én individuen. Of het nu gaat om de energietransitie, de overgang naar een circulaire economie, mobiliteitstransitie, klimaatadaptatie of digitalisering – de Omgevingswet opent deuren naar vooruitgang. En hier hebben we jou hard bij nodig!

Ontdek hoe Christiaan onze opdrachtgevers helpt

Alle expertises onder één dak

Collega's in kennissessie

De impact van de Omgevingswet is groot en breed. Van het uitvoeren van een vergunningscan en het organiseren van werksessies om stil te staan bij wat de omgevingswet voor de organisatie van de opdrachtgever betekent, tot strategische maatwerkopdrachten zoals het realiseren van toekomstbestendige woonwijken - wij ondersteunen onze opdrachtgevers met een breed scala aan diensten. En dit vraagt om een breed palet aan expertises. Het mooie is dat wij al die expertises in huis hebben. Dit betekent dat je samenwerkt met experts van allerlei verschillende afdelingen. Hierdoor ontwikkel je niet alleen je eigen kennis en vaardigheden, maar krijg je ook inzicht in andere kennisdomeinen. 

"Vanuit onze regiovestigingen kun je aan de ene kant je focus leggen op projecten in de regio waar je je lokale kennis kunt inzetten, maar kun je vanuit je expertise ook bijdragen aan projecten elders in het land. Naast de ontwerpers en omgevingswetspecialisten in mijn eigen team, kan ik bijvoorbeeld in projecten samenwerken met ecologen, geluidspecialisten, bodemdeskundigen en ontwerpers van andere vestigingen of met de andere planologen en gebiedsontwikkelingspecialisten. Dit is wat het werken bij een landelijke netwerkorganisatie waar je je eigen rol kunt vormgeven zo interessant maakt!"
Devlin OosterwijkAdviseur Omgevingswet & GebiedsontwikkelingLees Devlin's volledige verhaal
Devlin Oosterwijk

Bouw mee aan de toekomst van Nederland

Wij zijn op zoek naar specialisten die net als wij het verschil willen maken. De de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan in goede banen leiden en die vanuit een van onze regiokantoren bij willen dragen aan het vormgeven van de fysieke leefomgeving van morgen. Ben jij het talent wat wij zoeken?

Aarzel niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Onze recruiter staat voor je klaar.

Arno van Smeden - Recruiter Digital and Mobility & Environment consultants

Arnovan Smeden

Recruiter Digital and Mobility & Environment consultants

Werken met de Omgevingswet

De Omgevingswet geeft het wettelijk kader voor de ruimtelijke transities van Nederland. 
Na een lange aanloop is de Omgevingswet nu een feit. 
Wat betekent deze grootschalige wetswijziging voor private organisaties en overheden? 

Omgevingswet Faciliterend
Language is changing...