Wil jij ook bijdragen aan een rijkere biodiversiteit?

Onze planeet staat onder druk, grondstoffen raken uitgeput, het klimaat verandert en de biodiversiteit neemt af. Dit bedreigt niet alleen ons welzijn, maar ook onze toekomst. Er zijn ingrijpende veranderingen nodig. We focussen ons daarom proactief op thema's die belangrijk zijn voor de toekomst van Nederland, waarbij we tegelijkertijd een positieve impact kunnen maken op het herstel van biodiversiteit. Wil jij hier ook aan meewerken?
Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
biodiversiteit
Als mens zijn we volledig afhankelijk van de natuur. Onder andere voor ons voedsel als voor schoon drinkwater en medicijnen. Biodiversiteit, de verscheidenheid aan planten- en diersoorten, is cruciaal voor het behoud van evenwicht in de natuur en beschermt ons tegen de gevolgen van klimaatverandering. Wij werken dan ook actief aan de bescherming van de biodiversiteit en de vermindering van milieu-impact. Want alleen zo houden we onze planeet leefbaar voor de toekomstige generaties. Zie jij jezelf bijdragen aan aan het realiseren van die visie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een duurzame toekomst voor mens en natuur

De collega’s in ons team werken samen aan integrale oplossingen voor een natuur inclusieve toekomst. Waarbij we niet alleen streven naar het voorkomen of beperken van schade aan de natuur, maar ook aan het versterken en herstellen van de natuur. Samen met overheden, bedrijven, burgers en andere belanghebbenden zoals (natuur)terreinbeheerders werken we aan het bevorderen en beschermen van biodiversiteit. En hierbij maken we gebruik van de input van onze opdrachtgevers, partners en kennisinstituten.

De combinatie van natuurontwikkeling, multidisciplinaire projecten, diverse opdrachtgevers en partners maken jouw werk uitdagend, inspirerend en afwisselend
biodiversiteit

Het verschil maken in alle fasen van een project

Werken bij ons, betekent werken aan projecten die écht impact maken. Zo werken we met meer dan 50 ecologen aan belangrijke thema’s in Nederland zoals offshore hernieuwbare energie, de transitie in het landelijk gebied, schoon water, herstel en versterking van biodiversiteit en natuurlijke systemen, natuurinclusief bouwen en werken. Dit doen we in alle fasen van een project - van het bepalen van ambities tot monitoring. En hierbij hebben we oog voor zowel mens als natuur.

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Wil jij werken aan een rijkere biodiversiteit?

Wij zijn op zoek naar talenten die zich inzetten voor ontwikkeling en herstel van natuur en biodiversiteit, een positieve bijdrage leveren aan natuur en ruimtelijke ontwikkelingen in balans brengen met natuurwaarden. Dat is onze belofte en ons dagelijks werk. Gaat dat ook over jouw passie? Kom dan ons team versterken!

Ontdek onze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Onze recruiter staat voor je klaar.

Tessa in 't Veld - Recruiter Water & Maritime

Tessain 't Veld

Recruiter Water & Maritime

Language is changing...