Wil jij bijdragen aan een industrie met aandacht voor maatschappij en milieu?

Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
Werken bij Royal HaskoningDHV | Industrie

Alles moet duurzamer en groener. Ook de industrie. Daarom helpen wij opdrachtgevers met de benodigde transformatie. Onder andere door het vinden van efficiëntere manieren van produceren. Manieren waarbij zo min mogelijk energie wordt gebruikt en de productie van afval wordt geminimaliseerd. Het resultaat: industrie die gezondheid en welvaart levert aan de samenleving, met een minimale impact op het milieu. En met jouw skills kun jij hieraan bijdragen!

Industrie 4.0: Samen werken aan innovatie end-to-end oplossingen

Met de diepgaande kennis en ervaring van onze collega’s wereldwijd, werken we dagelijks aan slimme en duurzame end-to-end oplossingen voor onze opdrachtgevers. Deze bevinden zich in allerlei verschillende landen en sectoren zoals fast-moving consumer goods, food & beverages en pharmaceuticals. Van Azië en Afrika tot Europa tot Amerika: je vindt onze projecten overal.

Van strategische consultancy opgaven en procesoptimalisatie tot ontwerp en enginereering, procurement en constructiemanagement (EPCM) diensten, we hebben alles in huis. En natuurlijk gebruiken we hierbij de nieuwste technologieën zoals digital twins en parametrisch ontwerp. Zo werken we samen aan industrie 4.0.

Wat onze collega Mary zegt over werken bij Royal HaskoningDHV:

''Eén van de dingen die ik het leukst vind aan mijn werk is hoe dynamisch het is. Zo ben ik als projectmanager gespecialiseerd in projecten bij brouwerijen, maar is er ook de flexibiliteit om te werken aan projecten in andere industriesectoren. Je krijgt de kans om te ontdekken wat je leuk vindt en kun je hierin je eigen keuzes maken. Hierdoor kun je werken met verschillende opdrachtgevers, type projecten en collega’s! En de collega’s? Die zijn heel divers! We hebben namelijk experts op veel verschillende gebieden uit veel verschillende landen. Dit zorgt voor een hele fijne werksfeer!''

Mary Archila Lamus

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Ga jij de uitdaging aan? 

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die samen met ons de samenleving willen verbeteren met duurzame en veilige gebouwen, industrie en energievoorzieningen. Talenten die niet alleen technische kennis en kunde hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Wat onze collega Tom zegt over werken bij Royal HaskoningDHV:

“Er is veel afwisseling in projectteams en type projecten. In multidisciplinaire teams werk je aan zowel grote als kleine projecten in binnen- en buitenland. Dit is erg interessant en ook erg leerzaam.

En werk je bij ons, dan staat je professionele en persoonlijke ontwikkeling voorop. Het vraagt soms wat assertiviteit, maar je kunt je ontwikkelen op de gebieden die je zelf interessant vindt, zowel op vakinhoudelijk als bijvoorbeeld commercieel gebied.” 
Tom Arts

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

Mars Nederland verkleint water footprint productieproces met 80 procent

Schoon water is wereldwijd een schaars goed. Daarom wil voedselproducent Mars in zijn productieproces zo min mogelijk water verbruiken – te beginnen in Nederland. We analyseerde de chocoladeproductie aan de hand van de WaterScan. Deze geeft inzicht in de mogelijkheden voor waterhergebruik: de eerste stap op weg naar een totale waterkringloopsluiting. 
x

Bavaria: een circulaire brouwerij

Wat betekent circulair ondernemen voor een bierbrouwer? Aan de hand van een materiaalstromenkaart van de brouwerij in Lieshout hebben wij ze in een workshop geïntroduceerd tot de verschillende aspecten van een circulaire brouwerij. Naast generieke thema’s zoals afval en verpakkingen, spelen bijvoorbeeld watergebruik en teelt een belangrijke rol. Per thema hebben wij KPI’s voorgesteld. De voorgestelde KPI’s zijn ondergebracht in een dashboard circulariteit.
 

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together
Language is changing...