Maak kennis met Jan, Adviseur contracten

Jan werkt als Adviseur contracten aan diverse en integrale projecten in de noordelijke regio. Doordat hij met vele expertises in aanraking komt leert hij naast zijn eigen rol ook veel van anderen. Benieuwd naar zijn verdere ervaringen? Lees zijn verhaal!
jan zandbergen

Binnen de diversiteit aan integrale projecten die de organisatie biedt, komen veel expertises aan bod waar ik anders nooit mee te maken zou krijgen.

Jan ZandbergenAdviseur contracten

Breed ontwikkelen bij de organisatie

“Ik zag binnen Royal HaskoningDHV de kans om mij verder te ontwikkelen. Enerzijds binnen het voor mij bekende 'contractspoor', maar ook voor de kansen voor verdere persoonlijke verbreding (duurzaamheid/circulair). Binnen de diverse projecten komen veel expertises aan bod waar ik anders nooit mee te maken zou krijgen. Als je ervoor openstaat, kun je zo naast je eigen rol ook nog veel van anderen leren.”

Werken aan een scala aan projecten

“Door de omvang van de organisatie en de projecten zijn er voldoende mogelijkheden. Voor mij persoonlijk een belangrijke beweegreden om bij Royal HaskoningDHV te gaan werken. Ik heb keuze uit projecten die goed bij mij passen. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt aan de contractvoorbereiding van de VisMigratieRivier en duurzaamheid in het programma Kornwerderzand voor de Provincie Fryslân. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij de contractvoorbereiding van de N359 voor de Provincie Fryslân en de voorbereiding en aanbesteding van een Bouwteam voor project Schoolplein Oldenije voor de gemeente Leeuwarden. Mooie projecten waar ik van toegevoegde waarde kan zijn en mijzelf verder kan ontwikkelen. De opdrachtgever waardeert je kennis en expertise ook echt en leunt hier dan ook vaak op.”

Een prettige werksfeer

“Ik ervaar een prettige sfeer binnen alle projecten waar ik aan werk of heb gewerkt. Collega's zijn bereid om je verder te helpen bij ieder vraagstuk. Het mooiste vind ik wel dat je binnen drie contactmomenten altijd de juiste persoon hebt gevonden voor een specifieke vraag. Het interne netwerk, de inhoudelijke kennis van mijn collega's en de gemakkelijke manier waarop die aan te boren is, vind ik erg plezierig.”

Onze missie Enhancing society together in het werk

“Het is bijvoorbeeld mooi om samen met collega's een abstracte duurzaamheidsambitie van Provincie Fryslân te vertalen naar concrete en project specifieke maatregelen. We doen dit al vroegtijdig in de ontwerpfase waar de impact het grootst is. In die fase kunnen, mogen en moeten we best kritisch zijn over de te nemen keuzes. Uiteindelijk realiseren we binnen onze projecten vaak objecten voor de gehele leefomgeving die decennia meegaan.”

Wil jij ook elke dag weer opnieuw leren?

Dan is een dynamische rol binnen de Mobiliteit & Infrastructuur misschien ook wel wat voor jou.

noord nederland
Language is changing...