Maak kennis met Randy, Adviseur Regionale Ontwikkeling & Infrastructuur Maastricht

Met een achtergrond in de architectuur en bouw is Randy al 6 jaar met veel enthousiasme aan het werk bij de Adviesgroep Regionale Ontwikkeling & Infrastructuur in Maastricht. Zij heeft een breed palet aan verantwoordelijkheden als adviseur, teamleider en projectleider. Werken en wonen in Limburg maakt dat zij zeer betrokken is bij haar projecten. Benieuwd aan welke projecten zij werkt en hoe zij de sfeer ervaart? Lees dan snel verder!
randy zeegers

Mijn werkpakket is in de tijd fors veranderd. Ik ben nu breed inzetbaar in de adviesgroep met diverse doorgroeimogelijkheden.

Randy ZeegersAdviseur Regionale Ontwikkeling & Infrastructuur Maastricht

6 jaar volop ontwikkelen

“Ik ben gestart met veel GIS- en werkvoorbereidingsprojecten. Hierbij focuste ik mij vooral op tekenwerk, ontwerp en visualisaties, maar ook projectbeheersing en het opzetten van innovatieve iReports. Ook ben ik betrokken geweest bij het GOVA 6b project (Groot Onderhoud Vaarwegen) o.a. vanwege mijn werkervaring op het gebied van kabels en leidingen. Ik heb veel plezier gehaald uit het werken met Autocad, Relatics en Photoshop.

Mijn werkpakket is in de tijd fors veranderd. Ik ben nu breed inzetbaar in de adviesgroep met diverse doorgroeimogelijkheden. Het is mooi dat ik bij elk project mijn kennis inbreng, bijvoorbeeld kennis op het gebied van ontwerp, bouw, milieu, vergunningen, infra en projectbeheersing. Momenteel ben ik bezig met vergunningswerk en de ruimtelijke ontwikkeling. Daarin zijn veel aspecten belangrijk zoals de openbare ruimte, woningbouw en gebiedsontwikkeling. Ik fungeer ook als teamleider en projectleider bij grote projecten uit de regio.”

Impactvolle industriële projecten

“Bij Royal HaskoningDHV dragen we actief bij aan de maatschappij en onze leefomgeving. Ik merk dat we voorop lopen als het gaat om belangrijke ontwikkelingen zoals energietransitie en klimaatadaptatie. Impact maak ik met mijn projecten. Door langdurig bij een project betrokken te zijn, draag ik bij van A tot Z.

Een voorbeeld hiervan zijn de uitdagende projecten op de Chemelot-site, een groot industriecomplex in Zuid-Limburg. Achter de schermen gebeurt er veel om dit gebied verder te ontwikkelen. Denk aan ontwikkeling van bedrijfskavels die zorgen voor werkgelegenheid in de regio. Vanaf de start werk ik mee. Kritisch nadenken op strategisch niveau of concreet over het verkrijgen van de benodigde vergunningen, dat maakt allemaal deel uit van mijn werkpakket. Voor het hele gebied werken we met een masterplan of gebiedsvisie. Zo weten we wat we gaan doen met het gebied. Aspecten zoals veiligheid, stakeholders, verkeer en geluid mogen in dat kader zeker niet ontbreken.

Veel thema’s komen bij elkaar op de Chemelot-site. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, mobiliteit, grondstoffen en dergelijke. Dergelijke trajecten kennen een lange looptijd. Het is erg gaaf om te zien hoe we stap voor stap werken aan een mooie uitkomst.”

Dynamisch contact met een scala aan stakeholders

“Ik werk met diverse partijen samen zoals overheden (provincies en gemeentes), eigenaren van fabrieken, grondeigenaren, bewoners en waterschappen. Dit is nog niet alles want intern werk ik natuurlijk ook samen met collega’s. Die komen van verschillende kantoren zoals Maastricht, Nijmegen en Eindhoven. Hierin is een mooie mix van junioren, medioren en senioren vertegenwoordigd.

Doordat ik voor een langere tijd ben betrokken bij projecten investeer ik in de relaties tussen alle partijen. Dat geeft mij veel voldoening en helpt enorm om in je project de drijfveren van de stakeholders te begrijpen en er naar te handelen. Zo is geen dag hetzelfde en daar leer je enorm van!”

Wil jij ook bijdragen aan impactvolle projecten?

Wij zoeken binnen onze groep Regionale Ontwikkeling & Infrastructuur nog een Projectondersteuner Bodem. Misschien is dit wel wat voor jou!

industrie CTA
Language is changing...