Wil jij bijdragen aan de duurzame verbetering van railnetwerken?

Het verbeteren van de internationale treinverbinding naar Berlijn, de ingebruikname van ERTMS op de Hanzelijn of de realisatie van een toekomstvaste energievoorziening voor het spoor: maak jij het mogelijk? Samen met jou kunnen wij onze impact vergroten en onze missie waarmaken: enhancing society together.
Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
rail header
mark niewold

Werken in een hecht team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; dat spreekt mij enorm aan bij de adviesgroep Rail.

Mark NiewoldDirector Rail Consultancy & Engineering

Werken aan duurzame mobiliteit

Maatschappelijke ontwikkelingen zullen naar verwachting leiden tot een forse groei van vervoer per trein, metro en tram. De bereikbaarheid van 1 miljoen nieuwe woningen, de toenemende filedruk en de autonome groei van de bevolking vragen om forse investeringen in de railnetwerken in Nederland.

Onze teams werken aan vele mooie railprojecten om een duurzame mobiliteitsontwikkeling mogelijk te maken. Vanaf de verkenningsfase tot en met het testen en indienststellen van de treinbeveiligingsinstallatie: met vele in-house disciplines realiseren wij op succesvolle wijze projecten voor onze opdrachtgevers. Met bijvoorbeeld een netwerkanalyse adviseren wij over de optimale spoor-layout passend bij de gewenste dienstregeling. De ontwerpen worden vanuit verschillende techniekvelden integraal uitgewerkt tot de meest optimale oplossing.

Wij combineren onze ontwerpkennis met digitale vaardigheden om slimmer te werken en de railnetwerken nog beter te laten functioneren. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze gepassioneerde en deskundige collega's in een unieke positie verkeren om de overgang naar een duurzame samenleving te versnellen. En met jouw skills kun je hier ook aan bijdragen!

rail ew

Alle expertise onder 1 dak

Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 30 landen werken 6.000 professionals aan toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

Onze adviesgroep Rail bestaat uit circa 150 collega’s die vanuit hun techniekveld bijdragen aan integrale oplossingen. Deze techniekvelden zijn baan- en spoorbouw, bovenleiding en energievoorziening, treinbeveiliging, railverkeerstechniek, netwerkstudies, digitale services, constructies en geotechniek. Stations en haltes worden ontworpen door onze collega’s van de adviesgroep Mobility Hubs.

We zijn een relatief jong team met een gedeelde passie voor het spoor en mooie projecten. Bij Rail onderscheiden we ons door een informele cultuur met veel onderling contact. We werken gezamenlijk in projectteams en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor het hele team en momenten om successen te vieren.

Klinkt dit voor jou ook interessant? Bij Royal HaskoningDHV krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen in zowel de techniekvelden als in verschillende rollen en functies (zoals engineer, consultant of projectmanagement).

team rail

Wat maakt werken bij de adviesgroep Rail zo bijzonder?

Hoor het van onze collega's op het RailTech evenement!

Altijd al willen weten hoe een testrit in zijn werk gaat?

Bekijk dan de vlog van collega Sanne die jou meeneemt aan boord bij de testrit van Venlo naar Kaldenkirchen!

Wil jij weten hoe je met ons kan bijdragen aan duurzame railmobiliteit?

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met ons

Wil je graag meer weten over de adviesgroep en onze teams? We staan voor je klaar! Voor inhoudelijke vragen stuur je een berichtje naar onze Rail collega Mark via onderstaande button. Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Stel dan jouw vragen aan onze Recruiter Rail & Mobility Hubs, Sanne Bron, via [email protected]

Mark Niewold - Director Rail consultancy & engineering

MarkNiewold

Director Rail consultancy & engineering

Neem een kijkje bij de 3D expo van het nieuwe Ede-Wageningen Station

Ontdek meer over onze collega's, de manier van werken en verschillende innovatieve projecten via onze unieke 3D-omgeving.

Ontdek het hier

simulatie rail
Language is changing...