Blijf bij met duurzame wet- en regelgeving voor gebouwen

Duurzaamheid is geen optie meer, het is een verplichting. Onze gebouwde omgeving heeft een enorme impact op het milieu, van energieverbruik en afvalproductie tot de uitstoot van broeikasgassen. Als gebouweigenaar komt er steeds meer op je af.
Download het wetgeving overzichtDownload het wetgeving overzicht
wet- en regelgeving gebouwen, duurzame wet- en regelgeving
Vanuit overheden ontstaat ook steeds meer wet- en regelgeving waar je gebouw aan moet voldoen. Maar hoe houd je het overzicht in deze zee aan duurzame wet- en regelgeving? En aan welke wetgeving moet je wel of niet voldoen?

Zicht houden op de wet- en regelgeving voor gebouwen

De duurzame wet- en regelgeving voor gebouwen verandert continu. Er komt nieuwe wetgeving bij en bestaande regels worden aangepast of bijgewerkt. Maar hoe behoud je als eigenaar of beheerder het overzicht van al deze wet- en regelgeving? Geen zorgen, daarvoor hebben we het overzicht "wetgeving integrale duurzaamheid" gecreëerd, een interactieve visual. En wil je starten met nieuwbouw en/of renovatie, maar weet je niet welke eisen of wetten van toepassing zijn? Dan staan onze duurzaamheidsexperts voor je klaar!

Interactieve visual wetgeving integrale duurzaamheid

In ons overzicht vind je een verzameling van de duurzame wet- en regelgeving die van toepassing is op gebouwen. Daarnaast kun je makkelijk filteren op wetgeving die relevant is voor een aantal verschillende sectoren.
Download het overzicht
Succesvol verduurzamen van vastgoed - visual wet- en regelgeving

Vooruitlopen op wettelijke verplichtingen

Het is belangrijk om niet alleen na te denken over de korte termijn, maar ook te kijken naar de eisen waar je gebouw op lange termijn mogelijk aan moet voldoen. Iets dat nu nog een advies is, kan in de toekomst namelijk ook een verplichting worden. Handig voor als je nu gaat bouwen of renoveren en alvast wil voldoen aan de toekomstige eisen.

Ook hier denken onze experts graag mee om jouw duurzame ambities te realiseren. We maken ingewikkelde verduurzamingsplannen schaalbaar, begrijpelijk en toetsbaar en houden ook rekening met beleid en subsidies. Dat doen we bijvoorbeeld door de benodigde verduurzaming slim in te plannen met de ontwikkeling van nieuwbouw of bij toekomstige, geplande renovatiemomenten.

Meer weten? Neem dan contact op met onze experts of lees verder over het succesvol verduurzamen van je vastgoed.

Neem contact op met onze experts -

Neem contact opmet onze experts

Succesvol verduurzamen van vastgoed

Lees meer over onze expertise
Succesvol verduurzamen van vastgoed header image
Language is changing...