Expertise geeft nieuwe energie

De energietransitie vraagt om gebundelde kracht: samenwerking op basis van een doelgerichte strategie, pure implementatiekracht en hoogwaardige technologie. Dat geeft vaart en creëert draagvlak voor duurzame verandering. Die gebundelde deskundigheid delen we graag in onze KennisHUB voor de energietransitie.
KennisHUB voor de energietransitie.

Nieuwe fase in de energietransitie: van strategie naar investeringen en uitvoering

Nu de eerste overheden hun regionale energiestrategieën, warmte­transitievisies en bronnen­registers hebben gepresenteerd, breekt er een nieuwe fase aan in de energietransitie. We staan namelijk voor de opgave om visies en plannen te realiseren in concrete projecten; overheden samen met bedrijven en maatschappelijk partners. Complexe uitvoeringsprocessen, waar inzicht in business­cases en investeringen, maar ook wederzijds begrip en onderling vertrouwen essentieel zijn.

In deze fase hebben overheden en bedrijven, met elk hun eigen rollen en bijdragen, elkaar hard nodig. Want alleen samen zijn we in staat de stap van van strategie naar investeringen en uitvoering te realiseren. Maar hoe pakt u dit aan?

Gelukkig hoeft u het wiel niet uit te vinden. Wij hebben onze kennis en ervaring, verkregen in ons werk in de groene economie en in tal van duurzame projecten, voor u gebundeld en willen dit graag met u delen in onze KennisHUB.
CO2 uitstoot metenRapport

Maak producenten verantwoordelijk voor opruimen CO2

Samen met Margriet Kuijper Consultancy en De Gemeynt hebben wij een rapport opgesteld met een eerste schets van een werkbaar model voor een CTBO.

Handen met lichtWhitepaper

Verdiep uw inzicht in de energietransitie

In onze ‘Perspectives’ hebben we onze lessons learned op gebied van de energietransitie voor u op een rij gezet. Onze experts schreven bevlogen analyses en strategische beschouwingen over de 15 belangrijkste ontwikkelingen in de energietransitie.

Aan de slag met de energietransitie?  - Onze adviseurs helpen u graag op weg!

Aan de slag met de energietransitie?

Onze adviseurs helpen u graag op weg!

Language is changing...