Design & engineering voor vandaag en morgen

Onze kennis van en ervaring met het ontwerpen in een gevoelige maatschappelijke context omspant 140 jaar: van onze eerste brug over de Nijl aan het eind van de negentiende eeuw tot de recente Noordzuidlijn in Amsterdam en de nieuwe Scheldetunnel die de bereikbaarheid en leefbaarheid van Antwerpen versterkt. We zijn ons nu, aan de vooravond van een ingrijpende transitie naar een duurzame infrastructuur, meer dan ooit bewust van de krachtige en langjarige impact van onze ontwerpen. Zodat we niet alleen krijgen wat we nu verlangen, maar ook wat we straks nodig hebben, in een dynamische en steeds veranderende omgeving.
Boten passeren open brug
Samen met onze klanten werken we aan veilige, betrouwbare en adaptieve ontwerpen voor een toekomstbestendige, duurzame en inclusieve inrichting van de openbare ruimte, vanuit een heldere visie en strategie. Ons team koppelt diepgaande domeinkennis aan expertise in stakeholder management, met de inzet van de nieuwste technologie en data science.

Capital Expenditure, kortweg capex, staat voor de totale kosten voor het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van een nieuw project in de openbare ruimte, van tekentafel tot oplevering. Denk aan wegen, bruggen, pleinen, parken, viaducten en tunnels. De deskundige advisering van Royal HaskoningDHV in deze infra-asset design & engineering fase zorgt dat het totaalbeeld klopt en dat ontwerpen voldoen aan alle technische, functionele en maatschappelijke voorwaarden, nu en de toekomst. Zo leggen we de basis voor een infrastructuur die niet alleen antwoord geeft op de vraag van de samenleving van vandaag, maar ook vormgeeft aan de leefbare omgeving van morgen.
Adaptieve infrastructuur | Royal HaskoningDHV

Adaptieve infrastructuur

Op weg naar waardegedreven beheer van de openbare ruimte
Investeren in openbare ruimte doe je voor decennia. Nieuwe en bestaande bruggen, wegen, pleinen en parken moeten ook aan de eisen van morgen voldoen. In deze tijd van transities, zoals de klimaat- en mobiliteitstransitie, maar ook met de huidige vervangings- en renovatieopgave, zijn toekomstbestendige keuzes voor inrichting van de openbare ruimte belangrijker dan ooit. Maar hoe geeft u antwoord op de vragen van morgen met de kennis en de middelen van vandaag?

Ard Verweij - Directeur Business Unit Regionale ontwikkeling & infrastructuur

ArdVerweij

Directeur Business Unit Regionale ontwikkeling & infrastructuur

Geef jij vorm aan de openbare ruimte van de toekomst?

We zoeken talenten die de openbare ruimte en infrastructuur klaar willen maken voor de maatschappelijke eisen en wensen van vandaag, morgen en overmorgen. Dat vraagt niet alleen technische kennis en kunde, maar ook sociale vaardigheden. Weet jij jouw skills in te zetten voor vooraanstaande opdrachtgevers en de realisatie van afwisselende projecten? Begrijp jij dat engineering een digitaal fundament heeft? En ben jij in staat om binnen Royal HaskoningDHV je kennis en kunde optimaal te benutten én te laten groeien en bloeien?

Business-development-and-sales-left
Language is changing...