Wil jij werken aan duurzame gebouwen, industrie en energievoorzieningen?

Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
Werken bij Royal HaskoningDHV | Industrie Energie en gebouwen

Met jouw kennis en kunde een positief verschil maken. Dat doe je bij ons. Want wij zetten ons dagelijks in voor een betere samenleving. Een samenleving vol met gebouwen en industrie die goed zijn geïntegreerd in haar omgeving en waarin mensen zich comfortabel voelen. Maar ook een samenleving met industrie die aandacht heeft voor de maatschappij en duurzaamheid en met zo duurzaam mogelijke vormen van energieopwekking.

Samen werken aan veilige en duurzame oplossingen

Samen met duizenden collega’s wereldwijd ondersteunen we onze opdrachtgevers bij hun uitdagingen. Hierbij denken we vanaf het eerste moment met ze mee. Door de vaardigheden en kennis van onze collega’s te combineren met de nieuwste digitale toepassingen, komen we vervolgens tot slimme en innovatieve oplossingen die onze opdrachtgevers écht verder helpen. En onze opdrachtgevers? Die bevinden zich in een breed scala aan markten zoals fast moving consumer goods, data centers, renewable energy, chemie, vastgoed, overheid, onderwijs en zorg. Aan afwisseling dus geen gebrek.

Ontdek wat het werk zo leuk maakt volgens onze collega's: 

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Wereldbol | icon
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst. We nemen onze verantwoordelijkheid en dagen onszelf en anderen continu uit om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor lokale en mondiale maatschappelijke uitdagingen. 
Trofee | icon
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen. Dit brengt werk en projecten met zich mee die divers, uitdagend en interessant zijn en waarbij je jezelf voortdurend uitdaagt en ontwikkeld.
Raket | icon
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden over het gehele palet aan expertises waarin wij als bedrijf actief zijn. Je krijgt de kans je interesses en nieuwsgierigheid te volgen om zo nieuwe expertises en rollen te ontdekken en om van, en samen met, collega’s te leren. 
Team | icon
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën. We stimuleren dan ook iedereen om zich open te stellen, verbindingen te leggen en te leren van elkaars ervaringen. Zo werken we als team schouder aan schouder aan de beste oplossingen.

Ga jij de uitdaging aan? 

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die samen met ons de samenleving willen verbeteren met duurzame en veilige gebouwen, industrie en energievoorzieningen. Talenten die niet alleen technische kennis en kunde hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Wat onze collega Mary zegt over werken bij Royal HaskoningDHV:

''Eén van de dingen die ik het leukst vind aan mijn werk is hoe dynamisch het is. Zo ben ik als projectmanager gespecialiseerd in projecten bij brouwerijen, maar is er ook de flexibiliteit om te werken aan projecten in andere industriesectoren. Je krijgt de kans om te ontdekken wat je leuk vindt en kun je hierin je eigen keuzes maken. Hierdoor kun je werken met verschillende opdrachtgevers, type projecten en collega’s! En de collega’s? Die zijn heel divers! We hebben namelijk experts op veel verschillende gebieden uit veel verschillende landen. Dit zorgt voor een hele fijne werksfeer!''

Mary Archila Lamus | Royal HaskoningDHV

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

Delft Zuid: het eerste energieneutrale treinstation

Station Delft Zuid zal na de vernieuwing evenveel energie produceren als verbruiken. Het dak is de sleutel van deze duurzame oplossing. Het dak wordt niet bedekt met panelen, maar bestaat hieruit. Hier door kan het per vierkante meter veel meer energie opwekken dan de bestaande zonnedaken. Wij zijn samen met onze partners verantwoordelijk voor het ontwerp inclusief de constructies, de installaties en de opbrengst- en verbruiksprognoses van het station.
 
x

Een slimme, duurzame campus voor Booking.com

Duurzaamheid en intelligente systemen zijn onderscheidende kenmerken van het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com in Amsterdam. En hierbij zijn wij verantwoordelijk voor project- en stakeholdermanagement, schreven het programma van eisen, gaven ondersteuning bij contractonderhandelingen en zorgden dat tijdens de ontwerp- en bouwfasen aan alle eisen werd voldaan.

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together
Language is changing...