Draag bij aan een duurzame gebouwde omgeving

Wij zetten ons in voor een toekomstbestendige en duurzame gebouwde omgeving en industrie. Waarbij we opdrachtgevers leiden, begeleiden en ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen en ze helpen veilig, energie efficiënt en veerkrachtig te zijn. Wil jij hier ook aan bijdragen?
Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
Collega's die samen lopen

Gebouwen, industrie en energievoorzieningen - ze maken allemaal deel uit van de gebouwde omgeving. En door de maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen, samen met een continu veranderende wet- en regelgeving, is verduurzaming niet langer een vrijblijvende ambitie. Het is een must. 

Bij ons kun je dan ook met jouw kennis en kunde een positief verschil maken. Want wij zetten ons dagelijks in voor een betere samenleving. Een samenleving vol met gebouwen en industrie die goed zijn geïntegreerd in haar omgeving en waarin mensen zich comfortabel voelen. Maar ook een samenleving met industrie die aandacht heeft voor de maatschappij en duurzaamheid en met zo duurzaam mogelijke vormen van energieopwekking.

Samen werken aan veilige en duurzame oplossingen

Samen met duizenden collega’s wereldwijd ondersteunen we onze opdrachtgevers bij hun uitdagingen. Collega's met een grote diversiteit aan achtergronden, zoals bijvoorbeeld Werktuigbouwkundig en Elektrotechnisch Engineers, Constructeurs en Kostendeskundigen, maar ook Adviseurs en Projectmanagers op bijvoorbeeld het gebied van Bouwfysica & Akoustiek, Health & Safety en de Energietransitie.    

We denken altijd vanaf het eerste moment met onze opdracthtgevers mee. Door de vaardigheden en kennis van onze collega’s te combineren met de nieuwste digitale toepassingen, komen we vervolgens tot slimme en innovatieve oplossingen die onze opdrachtgevers écht verder helpen. En onze opdrachtgevers? Die bevinden zich in een breed scala aan markten zoals fast moving consumer goods, data centers, renewable energy, chemie, vastgoed, overheid, onderwijs en zorg. Aan afwisseling dus geen gebrek.

Ga jij de uitdaging aan? 

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die samen met ons de samenleving willen verbeteren met duurzame en veilige gebouwen, industrie en energievoorzieningen. Talenten die niet alleen technische kennis en kunde hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Onze recruiter staat voor je klaar.

Kevin Zandbergen - Recruiter Industry & Buildings and Flex Hire Specialist

KevinZandbergen

Recruiter Industry & Buildings and Flex Hire Specialist

Language is changing...