Maak kennis met Gé, Senior Projectmanager Rail

Als Projectmanager haalt Gé veel energie uit het bundelen van krachten om tot succesvolle resultaten te komen. Ook heeft hij oog voor de ontwikkeling van junioren middels impactvolle coaching. Benieuwd waarom hij het hier zo naar zijn zin heeft? Lees zijn verhaal!
ge schepes rail

Met enthousiaste en gedreven teams realiseren we op een efficiënte manier verschillende doelen in projecten, hier betrekken we opdrachtgevers volledig bij.

Gé SchepesSenior Projectmanager Rail

Een projectmanager maar ook een coach

“Het werken bij de adviesgroep Rail is erg dynamisch. Naast collega’s in het treinbeveiligingsteam, zijn er ook teams die zich bezighouden met spoorbouw, railverkeersstudies of software. Met een netwerk aan mensen bouwen we mooie dingen op. Zowel binnen de rail adviesgroep, als daarbuiten. Mijn passie is om de kwaliteiten te bundelen en gave projecten te realiseren. Laatst werkte ik aan een project voor een havenbedrijf waarbij een damwand ontworpen moest worden. Dit lag bij het spoor, vandaar de connectie met onze adviesgroep Rail. Via via kwam ik in gesprek met een bestekschrijver in Goes uit onze organisatie, en hij bleek de perfecte match voor dit project. Dat zijn leuke dingen! Ook ben ik regelmatig bij de opdrachtgever en de aannemer te vinden. Zo blijf ik dicht bij de ontwikkelingen en versterk ik de connecties.”

“Naast het begeleiden van grote rail projecten van start tot eind, houd ik mij ook geregeld bezig met coaching van jongeren in de organisatie. Ik vind het gaaf om mijn ervaring en kennis te delen. Ik merk dat ze hierdoor sneller ontwikkelen en dat geeft een grote voldoening. Ik kan mijn kennis en ervaring delen over projectmanagement, maar ook over techniek zelf. Om een voorbeeld te noemen, ik heb een collega de kans gegeven om parametrisch ontwerpen toe te passen in een project. Nuttig voor de collega en voor de klant!”

Een echte projectorganisatie met oog voor ontwikkeling en groei

“Een van de elementen die mij erg aanspreekt bij Royal HaskoningDHV is het feit dat we een echte projectenorganisatie zijn. Dit sluit perfect aan bij mijn rol! Met enthousiaste en gedreven teams realiseren we op een efficiënte manier verschillende doelen in projecten, hier betrekken we opdrachtgevers volledig bij. Het is prettig dat het management nauw en persoonlijk betrokken is bij de ontwikkelingen. Continuïteit en groei zit in onze ambitie, hier wordt ook gericht op gestuurd. De projectteams worden op een manier ingericht waardoor de ontwikkeling van iedere persoon centraal staat.”

Leerzame themasessies

“Met de adviesgroep komen we regelmatig bij elkaar. Afgelopen keer stond het thema veiligheid centraal. In zo’n sessie bespreken we met elkaar hoe we tegen veiligheid en de huidige strategie aankijken. Ook hebben we het over nieuwe ontwikkelingen en onze manier van werken. Erg inspirerend en verfrissend!”

Met elkaar het verschil maken

“Door de laagdrempelige sfeer staat iedereen open voor een praatje. Er is ook veel interesse naar elkaars projecten en uitdagingen. Iedereen realiseert ook dat we de projecten enkel met elkaar tot een succes kunnen krijgen. Daardoor ben je niet solistisch aan het werk, er is oog voor anderen. Ook buiten het werk, denk aan een sportochtend of een teamuitje. Het is als het ware een voetbalteam! Door op elkaar ingespeeld te zijn ga je vooruit en scoor je.”

Ook met een gedreven team projectenresultaten behalen?

Dan is een rol binnen de adviesgroep Rail misschien wel wat voor jou.

rail cta
Language is changing...