Beveiliging

De veiligheid van uw gebouwen, uw medewerkers en waardevolle goederen staat voorop. De verantwoordelijkheid hiervoor komt meer en meer bij de gebouweigenaar te liggen. Als er iets misgaat op het gebied van de veiligheid van uw mensen kan dat grote gevolgen hebben.
Security header image

Zorgeloos beveiligen

Verzeker uzelf van een goed beveiligd gebouw en terrein

Er komt veel kijken bij het regelen van de juiste beveiliging. Door de inzet van digitale oplossingen is een digitale infrastructuur onmisbaar. Deze infrastructuur moet minstens zo goed beveiligd zijn als de fysieke veiligheid van een pand. Daarnaast zorgt privacywetgeving (AVG) voor extra complexiteit, wat mag er wel en wat mag er niet? Maar ook de omgeving van uw gebouw speelt mee. Door verduurzaming is er meer aandacht voor een groen terrein met struiken en bomen. Dit kan de beveiliging lastig maken. Kortom, hoe gaat u dit allemaal regelen?

Hoe pakken we dit aan?

Square
Van techniek tot strategie: klaar voor de vraag van morgen
Beveiligen begint vaak met een kleine vraag. Achter deze vraag zit dikwijls een andere vraag en het is belangrijk om naar het grotere geheel te kijken. Samen maken wij een vertaling van de vraag naar een praktisch toepasbaar advies met innovatieve oplossingen. Hiervoor gebruiken wij de Integrale Security Triangle.

Onze integrale beveiligingsplannen baseren wij op organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen (OBE). Maar wij geven niet alleen technisch inhoudelijk beveiligingsadvies, ook procesmatig en begeleiding. Daarnaast werken wij als strategisch adviseur bij de klant of doen specialistisch onderzoek voor security management. Om een juiste afweging te maken op welke plekken u het beste kunt beveiligen en in welke middelen u moet investeren, maken we een beveiligingsplan. Zo houdt u grip op de kosten en is er een goede balans tussen veiligheid, risico’s en financiële middelen.

Ook naar de toekomst toe wilt u verzekerd zijn van een goede beveiliging. Bij een verouderd pand sluiten maatregelen of processen na verloop van tijd niet meer aan. Als een pand, installaties of IT-systemen verouderen, nemen de risico’s toe. Samen met u zorgen we voor een toekomstbestendig advies en ontwerp. En dat u krijgt wat u is beloofd.
Square
Kwaliteit door erkend advies
U wilt zeker weten dat uw beveiliging veilig is. Daarom doen wij er alles aan om onze kwaliteit te waarborgen, werken wij met modellen en behalen de benodigde certificeringen. Om veiligheid te beoordelen werken wij bijvoorbeeld met de NEN7510 voor informatiebeveiliging in de zorg, de TAPA voor beveiliging in transport en logistiek. Ook verzorgen wij BREEAM Veiligheidsscans om aan de HEA11 te voldoen.

Daarnaast zijn onze adviseurs geregistreerd bij Stichting Security Expert Register Nederland (SERN) en werken wij volgens de Haagse Methodiek (DHM). Bij het opstellen van een Masterplan Beveiliging maken we gebruik van de Security Achtbaan als aanpak. En een integraal veiligheidsplan baseren wij op het Integraal Security Model (ISM).
Square
Up-to-date met de juiste kennis
Het blijvend beschermen van uw gebouw, mensen, data en processen tegen nieuwe bedreigingen en ontwikkelingen is een uitdaging. Het is niet alleen een kwestie van de juiste kennis in huis halen, maar vooral ook up-to-date blijven in een snel veranderende omgeving. Hoe zorgt u dat u geen onnodig risico loopt?

Met een team van internationale specialisten hebben we expertise van alle facetten van beveiliging in eigen huis. Door onze enorme ervaring hebben we een schat aan praktijkkennis. Én onze bevlogen en betrokken experts staan garant voor een hoge kwaliteit.
Square
Een brede kijk helpt u verder
Soms is het antwoord heel simpel en kunnen wij u snel helpen. In andere situaties kan het nodig zijn om breder te kijken dan alleen beveiliging. Dan kijken we over de grenzen van ons vakgebied naar andere disciplines, die wij allemaal in huis hebben. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met een team van brandveiligheid en cyber security specialisten. Hierdoor is het eenvoudig om vraagstukken op andere vakgebieden te integreren in onze aanpak.

Bekijk onze projecten

Ontmoet onze experts

Wij werken voor organisaties als ziekenhuizen, hotels, evenementlocaties, stations en luchthavens. Of juist op locaties waar beveiliging een essentieel risico is voor het primaire proces, zoals datacenters, elektriciteitsbedrijven, waterbedrijven of andere vitale infrastructuur.

Van een eenvoudige technische vraag tot strategisch complexe vraagstukken. Laat het ons weten!
Neem contact op met onze experts -

Neem contact opmet onze experts

Verzeker uzelf van een brandveilig gebouw

De veiligheid van uw gebouwen, uw medewerkers en waardevolle eigendommen staat voorop. De verantwoordelijkheid hiervoor komt meer en meer bij de gebouweigenaar en -gebruiker te liggen. Als er iets misgaat op het gebied van brand, kan dit grote gevolgen hebben voor de veiligheid van uw mensen, de bedrijfscontinuïteit en het imago van uw bedrijf.

Fire safety header image
Language is changing...