Commercieel vastgoed

Als vertrouwde partner op het gebied van commercieel vastgoed, helpen we de skylines van onze steden vorm te geven en dragen we bij aan de kwaliteit van werken en leven in de stad. Onze werkzaamheden ontwikkelen zich mee met de veranderende ambities en uitdagingen van ontwikkelaars, eigenaren en bewoners.
Commercieel vastgoed

Nieuwe, duurzame gebouwen mogen dan kwalitatief hoogwaardige huurders aantrekken, feit is dat ongeveer 98% van de gebouwen in steden bestaande bouw betreft. In veel gevallen wordt de exploitatie van dergelijke bestaande gebouwen in hoog tempo inefficiënt of boeten ze in aan concurrentiekracht. We zien een groeiende vraag van gebouweigenaren en -exploitanten naar renovatieoplossingen die de gebouwprestaties verbeteren. 

Royal HaskoningDHV combineert technische expertise en kennis van ontwerpen om bouwprojecten commercieel interessanter te maken of om de financiering in lastige markten te vereenvoudigen. Van woontorens en parkeerfaciliteiten tot monumenten met een nieuwe bestemming. We maken gebruik van virtual design om prestaties opnieuw te definiëren. Het Bouwwerk Informatie Model (BIM) wordt gebruikt in nieuwe ontwerpen en stimuleert ontwikkelingen op het gebied van operationele efficiëntie en realisatie van aantrekkelijke, productieve ontwikkelingen.

Neem contact op met onze experts -

Neem contact opmet onze experts

Language is changing...