Over ons

De Strategie en Management Consultants van Royal HaskoningDHV zijn professionals in samenwerking. We creëren en begeleiden samenwerkingen tussen en binnen organisaties in beleidsontwikkeling, programma's en processen en organisatieontwikkeling. Met het doel effectief bij te dragen aan belangrijke transities in onze leefomgeving.

Netwerkorganisatie

Wij zijn een dynamische en pionierende groep adviseurs gericht op maatschappelijke impact en vernieuwing. Wij werken samen volgens de principes van de netwerkorganisatie. Dat betekent samenwerken op basis van gedeelde waarden. Zo werken we als ‘kritische vriend’ samen met onze klanten en partners: als ‘vriend’ van maatschappelijke opgaven en ‘kritisch’ op hoe samenwerkingen worden vormgegeven.

Als onze collega ervaar je veel vrijheid én verantwoordelijkheid, zowel voor het leveren van toegevoegde waarde voor je klanten als voor je persoonlijke ontwikkeling. Met je collega’s werk je samen in opdrachten, ontwikkel je nieuwe visies en aanpakken in onze SMC Academy en deel je praktijkervaringen tijdens onze netwerkHUB’s. Onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort en Nijmegen én onze thuiswerkplek vormen de uitvalsbasis voor ons werk.

Als je nieuwsgierig bent zoals ik, is SMC net een snoepwinkel waar het soms moeilijk kiezen is. Ik leer hier iedere dag, van collega's en door zelf te doen en te ervaren in projecten. Samen met de persoonlijke betrokkenheid van het team zorgde dit ervoor dat ik mij vanaf dag 1 op mijn plek voelde binnen SMC.

Lieke MulderStrategie en Management Consultant

Een dagje meedoen?

Als we vacatures hebben, staan ze op deze plek. Maar ook als we ze niet hebben, maken we graag kennis met mensen die toegevoegde waarde kunnen leveren voor onze klanten én voor onze groep.

Onze sollicitatieprocedure is eenvoudig en bestaat in principe uit twee gesprekken. Om beter kennis met ons te maken én om je te helpen in je afwegingen, bieden we je de mogelijkheid om – aan het einde van onze sollicitatieprocedure – met ons team een dagje mee te werken aan één van onze opdrachten. Meewerken aan een offerte, deelnemen aan een werksessie of gericht adviseren over de opzet van programma’s; in aansluiting bij jouw wensen stellen we graag een programma samen!

Loading...

Recente vacatures (null)

Pascal Lamberigts - Directeur Strategie & Management Consultants

PascalLamberigts

Directeur Strategie & Management Consultants

Language is changing...