Strategy and execution

Krijg grip op de performance van jouw organisatie met behulp van digitale technieken
Strategy and execution

In het kort

Square
Complete digitale transformatie
Maak gebruik van een holistische digitale transformatie strategie, inclusief de ontwikkeling van digitale bedrijfsprocessenarchitectuur, uitstekende klantbeleving, digital twinsdata- en transitiemanagement.
Square
Optimale prestaties

Krijg grip op de prestaties van jouw organisatie met geavanceerde digitale technieken, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en versterking van de algehele bedrijfsprestaties.

Square
Team empowerment
Investeer in jouw team(s) met op maat gemaakte opleidingen bij de Novius Academy, waardoor ze klaar zijn voor de uitdagingen van de digitale wereld.
Toppositie: Adviesgroep Novius bij beste adviesbureaus van Nederland

Van strategie tot uitvoer

In de huidige wereld, die volatiel, complex en snel veranderend is, rijzen nieuwe technologieën en stellen klanten, potentiële medewerkers en regulerende instanties steeds hogere eisen. Om aan hun verwachtingen te voldoen, moet je nieuwe manieren vinden om waarde te creëren. Dit vereist een subtiele balans van de juiste capaciteiten. Hoe maak je de overgang naar efficiëntere, effectievere en duurzamere werkmethoden?

Met Adviesgroep Novius brengen we ruim 30 jaar ervaring en een breed scala aan expertise samen om complexe bedrijfstransformaties te ontwerpen en uit te voeren, met behulp van de Novius-methodologie, waaronder het Business Transformation Framework en het Architecture Framework. Adviesgroep Novius hoort al jaren bij de top drie van de beste IT Architectuur adviesbureaus van Nederland.

Het gebruik van data en digitale technologie, samen met nieuwe bedrijfsmodellen, kan organisaties en onze samenleving verbeteren. En voortdurende adoptie van innovatie is essentieel voor overleving. We benaderen digitale bedrijfstransformatie holistisch, met de nadruk op mensen, processen en technologie.

Door samenwerking begeleiden we duurzame digitale transformaties die transformatiekracht ontgrendelen en organisaties helpen bij het ontwikkelen van digitale volwassenheid. Zo creëren we blijvende waarde. Wij combineren de nieuwste vaardigheden, tools, technieken en best-practice methodologieën met onze 140 jaar praktijkervaring om organisaties te ondersteunen bij het overbruggen van de kloof tussen de fysieke en digitale wereld. De digitale transformatiereis van onze klanten begint bij ons. Zo kunnen we waarde leveren in alle stadia van de reis!
Remco Castelijn

Novius weet de brug te slaan tussen IT en mensen. Ze weten mensen mee te krijgen, ook al gaat hun werk veranderen.

Remco Castelijn Policy Advisor Wastewater Management & Digital Transformation bij Waterschap Rijn en IJssel
NOVIUS RAAMWERK®
Business Transformatie Planning
Business Analyse
Enterprise Architecture
Comprehensive Architecture
Architectuur Academy
Bestel het boek nu
Nieuw boek Bedrijfsarchitectuur

Wil jij het boek bestellen?

Download hier het e-book Enterprise Architectuur
Bestel het boek nuBestel het boek nu
Nieuw boek Bedrijfsarchitectuur -  6
EA e-book covere-book

Enterprise Architecture

e-book Transitiemanagemente-book

Transitiemanagement

Van Digitale strategie naar waarde coverwhitepaper

Van Digitale Strategie naar Waarde

Lees meer en bestelLees meer en bestel
Expertise

Leer meer van een expert in digitale transformatie!

Marc Beijen is niet alleen een gerenommeerde auteur van diverse boeken en publicaties over strategie, bedrijfsinformatieplanning en informatiemanagement, maar ook de auteur van het nieuwste boek: 'Succesvolle digitale transformatie, een survival guide voor managers en bestuurders'.

Wil je meer inzicht krijgen? Benieuwd of jouw organisatie klaar is voor een digitale transformatie?

Lees meer en bestelLees meer en bestelLees meer en bestel
Succesvol Digitaal Transformeren
Peter van Wijk - Director Novius Advisory Group (MT)

Petervan Wijk

Director Novius Advisory Group (MT)

Language is changing...